Ilhan Cavcav, die nochtans zelf een snor draagt, vindt dat sommige spelers erbij lopen als studenten in imamscholen.

'Ik ben 80 jaar en ik scheer me elke dag,' zei hij aan het nieuwsagentschap Dogan. 'Is dit een imamschool, misschien? Je bent als sportman een voorbeeld voor jongeren.' Hij vindt onder anderen Fenerbahçedoelman Volkan Demirel een slecht voorbeeld.

Cavcav heeft bovendien aan de Turkse voetbalbond gevraagd om een verbod op baarden voor alle profvoetballers in het land uit te vaardigen, maar zonder succes. De UEFA zou een dergelijke maatregel nooit toestaan, luidt het. De Genclerbirligi-preses probeert nu wel andere clubs in Turkije te overtuigen om zijn standpunt te volgen. (KVDA)

Ilhan Cavcav, die nochtans zelf een snor draagt, vindt dat sommige spelers erbij lopen als studenten in imamscholen. 'Ik ben 80 jaar en ik scheer me elke dag,' zei hij aan het nieuwsagentschap Dogan. 'Is dit een imamschool, misschien? Je bent als sportman een voorbeeld voor jongeren.' Hij vindt onder anderen Fenerbahçedoelman Volkan Demirel een slecht voorbeeld.Cavcav heeft bovendien aan de Turkse voetbalbond gevraagd om een verbod op baarden voor alle profvoetballers in het land uit te vaardigen, maar zonder succes. De UEFA zou een dergelijke maatregel nooit toestaan, luidt het. De Genclerbirligi-preses probeert nu wel andere clubs in Turkije te overtuigen om zijn standpunt te volgen. (KVDA)