Terwijl zijn ex Raffaele Fico in een Italiaans ziekenhuis beviel van zijn dochter, was Mario Balotelli (22) op date met het Belgische model Fanny Robert Neguesha (22). Dat melden verschillende Britse tabloids.

Toen paparazzi de volgende ochtend aanbelden bij Balotelli's woning in Cheshire om hem te feliciteren met het vaderschap, opende Neguesha de deur. Op de vraag of ze een vriendin is van de Italiaanse aanvaller, antwoordde de vrouw: "Neen, ik ben dé vriendin".

Dineetje

Neguesha, die al de cover van Vogue sierde, woont in Parijs maar heeft de Belgische nationaliteit.

Een bron van The Sun zegt dat Balotelli haar een ticket naar Manchester cadeau deed om samen wat tijd te kunnen doorbrengen. Daar werden ze samen gefotografeerd tijdens een dinertje in Zouk Bar & Grill.

Verloofd
Balotelli en Fico waren ooit verloofd, maar zij liet hem eerder dit jaar vallen nadat ze ontdekte dat de voetballer haar had bedrogen. Twee maanden later kondigde ze haar zwangerschap aan.

Terwijl zijn ex Raffaele Fico in een Italiaans ziekenhuis beviel van zijn dochter, was Mario Balotelli (22) op date met het Belgische model Fanny Robert Neguesha (22). Dat melden verschillende Britse tabloids. Toen paparazzi de volgende ochtend aanbelden bij Balotelli's woning in Cheshire om hem te feliciteren met het vaderschap, opende Neguesha de deur. Op de vraag of ze een vriendin is van de Italiaanse aanvaller, antwoordde de vrouw: "Neen, ik ben dé vriendin". Dineetje Neguesha, die al de cover van Vogue sierde, woont in Parijs maar heeft de Belgische nationaliteit. Een bron van The Sun zegt dat Balotelli haar een ticket naar Manchester cadeau deed om samen wat tijd te kunnen doorbrengen. Daar werden ze samen gefotografeerd tijdens een dinertje in Zouk Bar & Grill. Verloofd Balotelli en Fico waren ooit verloofd, maar zij liet hem eerder dit jaar vallen nadat ze ontdekte dat de voetballer haar had bedrogen. Twee maanden later kondigde ze haar zwangerschap aan.