Benoit Morrenne, de nieuwe voorzitter van STVV, zit met een gewetensprobleem, zo vertelde hij aan Sport/Voetbalmagazine.

Morrenne: "Ik wil al lang eens het Noorderlicht (Aurora Boreales) zien in Alaska. Net als ik beslist had dat ik zou gaan, besloot Duchâtelet naar Standard te trekken."

Morrenne werd als nieuwe voorzitter van STVV aangeduid, maar heeft zijn reisplannen nog niet definitief opgeborgen. "Ik weet echt niet wat ik moet doen, want dat Noorderlicht is enkel eind augustus te zien. Maar dat is net een drukke transferperiode." (MS)

Benoit Morrenne, de nieuwe voorzitter van STVV, zit met een gewetensprobleem, zo vertelde hij aan Sport/Voetbalmagazine. Morrenne: "Ik wil al lang eens het Noorderlicht (Aurora Boreales) zien in Alaska. Net als ik beslist had dat ik zou gaan, besloot Duchâtelet naar Standard te trekken." Morrenne werd als nieuwe voorzitter van STVV aangeduid, maar heeft zijn reisplannen nog niet definitief opgeborgen. "Ik weet echt niet wat ik moet doen, want dat Noorderlicht is enkel eind augustus te zien. Maar dat is net een drukke transferperiode." (MS)