Ex-voetballer Bertrand Crasson is gisteren in Ukkel opgepakt wegens slagen en verwondingen aan zijn ex-vrouw. Dat bevestigt het parket van Brussel. Crasson (39) ging zijn ex te lijf in de winkel waar ze werkt. Hij bedreigde haar en trachtte haar te wurgen. Getuigen belden de politie en die kon Crasson arresteren. In de loop van de namiddag werd hij weer vrijgelaten. Het slachtoffer verblijft in het ziekenhuis.

Crasson: 'Dispuut tussen zakenpartners'

Tegenover persagentschap Belga beweerde Crasson dat de vrouw hem ook te lijf ging. Volgens hem ging het om een dispuut tussen zakenpartners.

Crasson, zo zegt hij zelf, heeft samen met zijn ex-vrouw nog een klerenwinkel in Ukkel. Hij beschuldigde haar gisteren van oplichting en dat schoot volgens hem bij haar in het verkeerde keelgat. Bij de daaropvolgende schermutseling raakten ze beiden gekwetst, aldus Crasson.

Volgens de ex-voetballer hebben beide ex-partners klacht tegen elkaar ingediend. De beelden van de bewakingscamera zouden uitsluitsel kunnen geven.

Carrière

Crasson speelde als verdediger bij Anderlecht, Napels, Lierse en Brussels en was ook 26 keer Rode Duivel. In 2005 hing hij zijn schoenen aan de haak. (Belga/KVDA)

Ex-voetballer Bertrand Crasson is gisteren in Ukkel opgepakt wegens slagen en verwondingen aan zijn ex-vrouw. Dat bevestigt het parket van Brussel. Crasson (39) ging zijn ex te lijf in de winkel waar ze werkt. Hij bedreigde haar en trachtte haar te wurgen. Getuigen belden de politie en die kon Crasson arresteren. In de loop van de namiddag werd hij weer vrijgelaten. Het slachtoffer verblijft in het ziekenhuis. Crasson: 'Dispuut tussen zakenpartners' Tegenover persagentschap Belga beweerde Crasson dat de vrouw hem ook te lijf ging. Volgens hem ging het om een dispuut tussen zakenpartners. Crasson, zo zegt hij zelf, heeft samen met zijn ex-vrouw nog een klerenwinkel in Ukkel. Hij beschuldigde haar gisteren van oplichting en dat schoot volgens hem bij haar in het verkeerde keelgat. Bij de daaropvolgende schermutseling raakten ze beiden gekwetst, aldus Crasson. Volgens de ex-voetballer hebben beide ex-partners klacht tegen elkaar ingediend. De beelden van de bewakingscamera zouden uitsluitsel kunnen geven. Carrière Crasson speelde als verdediger bij Anderlecht, Napels, Lierse en Brussels en was ook 26 keer Rode Duivel. In 2005 hing hij zijn schoenen aan de haak. (Belga/KVDA)