De Amerikaanse topbokser Floyd Mayweather Jr. moet 90 dagen achter de tralies. Een rechtbank in Las Vegas veroordeelde de wereldkampioen bij de weltergewichten voor slagen en verwondingen aan zijn toenmalige vriendin, tevens de moeder van zijn kinderen.

De feiten vonden plaats in november 2010. Mayweather ging toen door het lint nadat zijn partner een andere relatie had opgebiecht.

Door schuld te bekennen, ontsnapte Mayweather aan een zwaardere sanctie. Hij riskeerde in totaal meer dan 30 jaar.

Op 6 januari verdwijnt Mayweather achter de tralies. De bokser, die na 42 kampen nog steeds ongeslagen is, moet ook 100 uren gemeenschapsdienst uitvoeren en een cursus huishoudelijk geweld volgen. (Belga/KVDA)

De Amerikaanse topbokser Floyd Mayweather Jr. moet 90 dagen achter de tralies. Een rechtbank in Las Vegas veroordeelde de wereldkampioen bij de weltergewichten voor slagen en verwondingen aan zijn toenmalige vriendin, tevens de moeder van zijn kinderen. De feiten vonden plaats in november 2010. Mayweather ging toen door het lint nadat zijn partner een andere relatie had opgebiecht. Door schuld te bekennen, ontsnapte Mayweather aan een zwaardere sanctie. Hij riskeerde in totaal meer dan 30 jaar. Op 6 januari verdwijnt Mayweather achter de tralies. De bokser, die na 42 kampen nog steeds ongeslagen is, moet ook 100 uren gemeenschapsdienst uitvoeren en een cursus huishoudelijk geweld volgen. (Belga/KVDA)