Er is een nieuwe racismerel rond Mario Balotelli: Paolo Berlusconi, vicevoorzitter van AC Milan, maakte enkele kwalijke opmerkingen over hem. "Zo, laten we nu gaan kijken hoe dat kleine negertje van de familie, die mafkees, het ervan afbrengt", zei de vicepreses van AC Milan voor het begin van de thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen Udinese (2-1).

Paolo Berlusconi voegde eraan toe: "Alle jonge meiden zijn ook uitgenodigd. Misschien krijgen ze de kans om de voorzitter te ontmoeten", sprak de broer van Silvio Berlusconi daarna in de richting van een tv-camera.

Paoli Berlusconi's uitspraken hebben in Italië voor boze reacties gezorgd. Nochtans verdedigde Silvio Berlusconi eerder dit jaar Kevin-Prince Boateng toen hij tijdens een oefenduel het veld verliet na racistische opmerkingen uit het publiek.

Balotelli kwam in de transferperiode over van Manchester City naar de Rossoneri. Bij zijn debuut scoorde hij meteen twee keer. AC Milan was altijd al zijn lievelingsclub. (SC)

Het filmpje erbij:

Er is een nieuwe racismerel rond Mario Balotelli: Paolo Berlusconi, vicevoorzitter van AC Milan, maakte enkele kwalijke opmerkingen over hem. "Zo, laten we nu gaan kijken hoe dat kleine negertje van de familie, die mafkees, het ervan afbrengt", zei de vicepreses van AC Milan voor het begin van de thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen Udinese (2-1). Paolo Berlusconi voegde eraan toe: "Alle jonge meiden zijn ook uitgenodigd. Misschien krijgen ze de kans om de voorzitter te ontmoeten", sprak de broer van Silvio Berlusconi daarna in de richting van een tv-camera. Paoli Berlusconi's uitspraken hebben in Italië voor boze reacties gezorgd. Nochtans verdedigde Silvio Berlusconi eerder dit jaar Kevin-Prince Boateng toen hij tijdens een oefenduel het veld verliet na racistische opmerkingen uit het publiek. Balotelli kwam in de transferperiode over van Manchester City naar de Rossoneri. Bij zijn debuut scoorde hij meteen twee keer. AC Milan was altijd al zijn lievelingsclub. (SC) Het filmpje erbij: