De WK-finale tussen Duitsland en Argentinië wordt zondagavond om 21 uur Belgische tijd gespeeld in het legendarische Maracanastadion in Rio.

Stemmen

In de nacht van zaterdag op zondag zal het imposante Christusbeeld verlicht worden met de kleuren van Duitsland of Argentinië, voor een bepaalde tijd die in verhouding staat tot het aantal stemmen via Twitter.

Twitteraars kunnen sinds woensdag deelnemen aan de stemming door de hashtag #ArmsWideOpen samen met de afkortingen van het land naar keuze te tweeten, #GER (Germany) of #ARG.

'We zullen de meningen van fans over de hele wereld volgen en ze projecteren op het Christusbeeld in Rio,' zo zei Carlos Moreira, directeur bij Twitter Latijns-Amerika, aan persagentschap Reuters.

Recordtraffiek

Zowel Twitter als Facebook hebben tijdens het WK in Brazilië een recordtraffiek opgetekend.

De WK-finale tussen Duitsland en Argentinië wordt zondagavond om 21 uur Belgische tijd gespeeld in het legendarische Maracanastadion in Rio. StemmenIn de nacht van zaterdag op zondag zal het imposante Christusbeeld verlicht worden met de kleuren van Duitsland of Argentinië, voor een bepaalde tijd die in verhouding staat tot het aantal stemmen via Twitter. Twitteraars kunnen sinds woensdag deelnemen aan de stemming door de hashtag #ArmsWideOpen samen met de afkortingen van het land naar keuze te tweeten, #GER (Germany) of #ARG.'We zullen de meningen van fans over de hele wereld volgen en ze projecteren op het Christusbeeld in Rio,' zo zei Carlos Moreira, directeur bij Twitter Latijns-Amerika, aan persagentschap Reuters.RecordtraffiekZowel Twitter als Facebook hebben tijdens het WK in Brazilië een recordtraffiek opgetekend.