Cristiano Ronaldo heeft het Italiaanse immobiliënkantoor Alessandro Proto Consulting de opdracht gegeven om een villa voor hem te zoeken in de zone tussen het Comomeer en het Maggioremeer, in het noorden van Italië. Het maakt niet uit hoeveel het kost. "We kregen geen beperkingen, noch qua prijs noch qua tijd om het te vinden", zegt Alessandro Proto zelf aan de Spaanse krant El País. Toch, zegt hij, "rekening houdend met het type koper", gaan ze hem domeinen voorstellen met een minimumprijs van 5 miljoen euro.

De Portugees wordt zo mogelijk de buurman van George Clooney, David Beckham en Elton John, die allemaal een villa hebben vlakbij het Comomeer. Niet veel verder, in de buurt van Verona, vond het kantoor vorig jaar nog een vakantiehuis voor Brad Pitt en Angelina Jolie: 2000 vierkante meter, 15 kamers, een salon van 450 meter en 7 badkamers. Kostprijs: 32 miljoen.

Het nieuws van de opdracht die Ronaldo gaf, deed de speculaties oplaaien over de toekomst van de sterspeler van Real Madrid. Zo wordt hij nu al gelinkt aan Inter en AC Milan. Er zijn nochtans veel redenen te bedenken waarom zo'n transfer nooit zal plaatsvinden. De voornaamste is er een met negen nullen: de afkoopsom die een geïnteresseerde club op tafel moet leggen voor Ronaldo, is contractueel vastgelegd op 1.000.000.000 euro (1 miljard dus). (SVH)

Cristiano Ronaldo heeft het Italiaanse immobiliënkantoor Alessandro Proto Consulting de opdracht gegeven om een villa voor hem te zoeken in de zone tussen het Comomeer en het Maggioremeer, in het noorden van Italië. Het maakt niet uit hoeveel het kost. "We kregen geen beperkingen, noch qua prijs noch qua tijd om het te vinden", zegt Alessandro Proto zelf aan de Spaanse krant El País. Toch, zegt hij, "rekening houdend met het type koper", gaan ze hem domeinen voorstellen met een minimumprijs van 5 miljoen euro.De Portugees wordt zo mogelijk de buurman van George Clooney, David Beckham en Elton John, die allemaal een villa hebben vlakbij het Comomeer. Niet veel verder, in de buurt van Verona, vond het kantoor vorig jaar nog een vakantiehuis voor Brad Pitt en Angelina Jolie: 2000 vierkante meter, 15 kamers, een salon van 450 meter en 7 badkamers. Kostprijs: 32 miljoen. Het nieuws van de opdracht die Ronaldo gaf, deed de speculaties oplaaien over de toekomst van de sterspeler van Real Madrid. Zo wordt hij nu al gelinkt aan Inter en AC Milan. Er zijn nochtans veel redenen te bedenken waarom zo'n transfer nooit zal plaatsvinden. De voornaamste is er een met negen nullen: de afkoopsom die een geïnteresseerde club op tafel moet leggen voor Ronaldo, is contractueel vastgelegd op 1.000.000.000 euro (1 miljard dus). (SVH)