Jonathan Legear, die vorig jaar Anderlecht ruilde voor het Russische Terek Grozny, reed zondagochtend in dronken toestand met zijn Porsche de winkel van een tankstation in Tongeren binnen. Een klant die aan de kassa stond, raakte lichtgewond. De materiële schade is aanzienlijk en een twaalftal mensen is technisch werkloos. Lees meer en bekijk de beelden

Gevel

Kennelijk had de 25-jarige ex-Rode Duivel zijn lesje nog niet geleerd na een gelijkaardig ongeval in mei 2009. Toen knalde hij met zijn BMW X5 tegen een gevel in Londerzeel toen hij terugkwam van discotheek Carré in Willebroek. Legear zei toen dat hij niet gedronken had, maar de ambulanciers roken een sterke dranklucht.

Eind vorig jaar werd hij voor het ongeval veroordeeld tot een werkstraf van 50 uur, een boete van 1.127 euro en een maand rijverbod.

Tatoeage

Allicht zal Legear voor de rest van zijn dagen met drank worden geassocieerd. Een van zijn bekendste fratsen is immers zijn foute tatoeage. In plaats van veni, vidi, vici (Latijn voor ik kwam, ik zag, ik overwon) liet hij vini, vidi, vici in zijn arm schrijven. Vinum is het Latijnse woord voor wijn, vini kan dus zoveel betekenen als 'van de wijn'.

Verborgen camera

Dat Legear geen groot licht is, bleek reeds toen hij zich in 2007 liet vangen aan een verborgen camera. Hoewel zijn toenmalige ploegmaat bij Anderlecht Mbo Mpenza nattigheid voelde, kregen de fotografen Legear wel zo ver om zo goed als naakt te poseren als een konijn en een surfer. Enkel aan zijn blonde lokken mocht niet geraakt worden.

Bekijk hier nog eens de beelden:

Jonathan Legear verborgen cameradoor jensbiboy (KVDA)

Jonathan Legear, die vorig jaar Anderlecht ruilde voor het Russische Terek Grozny, reed zondagochtend in dronken toestand met zijn Porsche de winkel van een tankstation in Tongeren binnen. Een klant die aan de kassa stond, raakte lichtgewond. De materiële schade is aanzienlijk en een twaalftal mensen is technisch werkloos. Lees meer en bekijk de beelden Gevel Kennelijk had de 25-jarige ex-Rode Duivel zijn lesje nog niet geleerd na een gelijkaardig ongeval in mei 2009. Toen knalde hij met zijn BMW X5 tegen een gevel in Londerzeel toen hij terugkwam van discotheek Carré in Willebroek. Legear zei toen dat hij niet gedronken had, maar de ambulanciers roken een sterke dranklucht. Eind vorig jaar werd hij voor het ongeval veroordeeld tot een werkstraf van 50 uur, een boete van 1.127 euro en een maand rijverbod. Tatoeage Allicht zal Legear voor de rest van zijn dagen met drank worden geassocieerd. Een van zijn bekendste fratsen is immers zijn foute tatoeage. In plaats van veni, vidi, vici (Latijn voor ik kwam, ik zag, ik overwon) liet hij vini, vidi, vici in zijn arm schrijven. Vinum is het Latijnse woord voor wijn, vini kan dus zoveel betekenen als 'van de wijn'. Verborgen camera Dat Legear geen groot licht is, bleek reeds toen hij zich in 2007 liet vangen aan een verborgen camera. Hoewel zijn toenmalige ploegmaat bij Anderlecht Mbo Mpenza nattigheid voelde, kregen de fotografen Legear wel zo ver om zo goed als naakt te poseren als een konijn en een surfer. Enkel aan zijn blonde lokken mocht niet geraakt worden. Bekijk hier nog eens de beelden: Jonathan Legear verborgen cameradoor jensbiboy (KVDA)