NK Viktorija Vojakovac heeft Tihana Nemcic aangesteld als nieuwe trainer, zo meldt het plaatselijke blad 24 Sata. Niets bijzonders, ware het niet dat Nemcic 24 jaar is, lange blonde haren heeft en een voormalige kandidate voor de titel van Miss Sport in Kroatië is.

Vergis u niet, Nemcic kent wel degelijk wat van voetbal. Ze speelt zelf al tien jaar in het dameselftal van Dynamo Zagreb en heeft ook een vaste stek in de nationale damesploeg.

Primeur

Een vrouwelijke trainer van een mannenvoetbalploeg is meteen een primeur in het land aan de Adriatische Zee. NK Viktorija Vojakovac speelt in de Kroatische vijfde klasse.

In een interview met 24 Sata maakt Nemcic duidelijk dat de spelers van Viktorija haar tactische richtlijnen zonder morren aanvaarden. "De jongens kunnen voetballen, maar er is nog werk op de plank". (AFP/KVDA)

NK Viktorija Vojakovac heeft Tihana Nemcic aangesteld als nieuwe trainer, zo meldt het plaatselijke blad 24 Sata. Niets bijzonders, ware het niet dat Nemcic 24 jaar is, lange blonde haren heeft en een voormalige kandidate voor de titel van Miss Sport in Kroatië is. Vergis u niet, Nemcic kent wel degelijk wat van voetbal. Ze speelt zelf al tien jaar in het dameselftal van Dynamo Zagreb en heeft ook een vaste stek in de nationale damesploeg. Primeur Een vrouwelijke trainer van een mannenvoetbalploeg is meteen een primeur in het land aan de Adriatische Zee. NK Viktorija Vojakovac speelt in de Kroatische vijfde klasse. In een interview met 24 Sata maakt Nemcic duidelijk dat de spelers van Viktorija haar tactische richtlijnen zonder morren aanvaarden. "De jongens kunnen voetballen, maar er is nog werk op de plank". (AFP/KVDA)