An-Sophie De Graeve, de vriendin van de overleden Wouter Weylandt, is gisteren bevallen van een dochter, Alizée Weylandt. Dat heeft manager Jef Van den Bosch vanochtend laten weten. Alizée Weylandt meet 51 cm en weegt 3,6 kg. Moeder en dochtertje stellen het goed.

Wouter Weylandt kwam op 9 mei op 26-jarige leeftijd om het leven in de derde rit van de Ronde van Italië. De renner van Leopard Trek kwam op zo'n 25 km van de finish in de afdaling van de Passo del Bocco aan hoge snelheid ten val en overleefde de klap niet. (Belga/KVDA)

An-Sophie De Graeve, de vriendin van de overleden Wouter Weylandt, is gisteren bevallen van een dochter, Alizée Weylandt. Dat heeft manager Jef Van den Bosch vanochtend laten weten. Alizée Weylandt meet 51 cm en weegt 3,6 kg. Moeder en dochtertje stellen het goed. Wouter Weylandt kwam op 9 mei op 26-jarige leeftijd om het leven in de derde rit van de Ronde van Italië. De renner van Leopard Trek kwam op zo'n 25 km van de finish in de afdaling van de Passo del Bocco aan hoge snelheid ten val en overleefde de klap niet. (Belga/KVDA)