De krant Het Laatste Nieuws gaat maandag in op een bericht uit de Arabische media als zou de ex-Rode Duivel Eric Gerets, momenteel trainer van de Marokkaanse nationale voetbalploeg, onlangs gehuwd zijn met een Saoedische verpleegster én tot de islam zijn bekeerd.

Gerets ontkent

Het bericht stond zaterdag in een Saoedische krant, maar blijkt niet echt betrouwbaar: Eric Gerets zelf ontkent de helft van het bericht (de bekering), maar weigert enige commentaar over een mogelijke amoureuze band met een Saoedische schone: "Over zulke zaken spreek ik niet met de media". (Belga/SD)

De krant Het Laatste Nieuws gaat maandag in op een bericht uit de Arabische media als zou de ex-Rode Duivel Eric Gerets, momenteel trainer van de Marokkaanse nationale voetbalploeg, onlangs gehuwd zijn met een Saoedische verpleegster én tot de islam zijn bekeerd. Gerets ontkentHet bericht stond zaterdag in een Saoedische krant, maar blijkt niet echt betrouwbaar: Eric Gerets zelf ontkent de helft van het bericht (de bekering), maar weigert enige commentaar over een mogelijke amoureuze band met een Saoedische schone: "Over zulke zaken spreek ik niet met de media". (Belga/SD)