In augustus verscheen in Groot-Brittannië het boek 'I am the Secret Footballer: Lifting the Lid on the Beautiful Game'. Daarin vertelt een anonieme topvoetballer, die nog steeds actief is, over wat er gebeurt met een speler eens hij bij een club uit de Premier League terechtkomt.

In de inleiding van het boek vertelt hij: "Men zegt vaak dat 95 procent van wat er in het voetbal gebeurt nooit aan de oppervlakte komt. Geloof mij: de werkelijkheid is nog straffer. Veel van deze verhalen zou ik jullie niet mogen vertellen, maar ik doe het toch."

Wat volgt, is een ontluisterend boek over geld, vrouwen, drank, pillen, depressie, makelaars,... Geen enkel thema gaat The Secret Footballer, van wiens identiteit slechts drie mensen in Groot-Brittannië op de hoogte zijn, uit de weg.

De mysterieuze voetballer heeft intussen een eigen website - thesecretfootballer.com - en hij is actief op Twitter. Over Het Kanaal is hij een echte hype geworden. Er wordt druk gespeculeerd over zijn identiteit, onder andere op whoisthesecretfootballer.co.uk.

Sport/Voetbalmagazine kon de hand leggen op een aantal passages uit het boek, die u deze week kan lezen in ons blad. Romelu Lukaku, Eden Hazard, Vincent Kompany en co lezen best even mee... (SVH)

Bekijk hier een filmpje van The Secret Footballer:

In augustus verscheen in Groot-Brittannië het boek 'I am the Secret Footballer: Lifting the Lid on the Beautiful Game'. Daarin vertelt een anonieme topvoetballer, die nog steeds actief is, over wat er gebeurt met een speler eens hij bij een club uit de Premier League terechtkomt.In de inleiding van het boek vertelt hij: "Men zegt vaak dat 95 procent van wat er in het voetbal gebeurt nooit aan de oppervlakte komt. Geloof mij: de werkelijkheid is nog straffer. Veel van deze verhalen zou ik jullie niet mogen vertellen, maar ik doe het toch."Wat volgt, is een ontluisterend boek over geld, vrouwen, drank, pillen, depressie, makelaars,... Geen enkel thema gaat The Secret Footballer, van wiens identiteit slechts drie mensen in Groot-Brittannië op de hoogte zijn, uit de weg. De mysterieuze voetballer heeft intussen een eigen website - thesecretfootballer.com - en hij is actief op Twitter. Over Het Kanaal is hij een echte hype geworden. Er wordt druk gespeculeerd over zijn identiteit, onder andere op whoisthesecretfootballer.co.uk. Sport/Voetbalmagazine kon de hand leggen op een aantal passages uit het boek, die u deze week kan lezen in ons blad. Romelu Lukaku, Eden Hazard, Vincent Kompany en co lezen best even mee... (SVH) Bekijk hier een filmpje van The Secret Footballer: