Fode Fofana, een naam om te onthouden? De Nederlander is amper tien jaar jong maar is door FC Barcelona uitgenodigd voor een stage. Fofana speelt bij GVAV Rapiditas, waar Eredivisieclub FC Groningen talentvolle jonge spelers onderbrengt.

Afgelopen zomer werd hij tijdens een toernooi in Frankrijk opgemerkt door clubs als PSG, Lyon en FC Barcelona. De Catalanen laten duidelijk niets aan het toeval over en nodigden Fofana uit voor een vierdaagse stage. Dinsdag vloog de jonge speler naar Spanje.

Volgens GVAV heeft Fofana intussen zijn eerste training met succes afgewerkt. "Fode heeft het volgens de kenners buitengewoon goed gedaan," schrijft GVAV op zijn website. (KVDA)

Fode Fofana, een naam om te onthouden? De Nederlander is amper tien jaar jong maar is door FC Barcelona uitgenodigd voor een stage. Fofana speelt bij GVAV Rapiditas, waar Eredivisieclub FC Groningen talentvolle jonge spelers onderbrengt. Afgelopen zomer werd hij tijdens een toernooi in Frankrijk opgemerkt door clubs als PSG, Lyon en FC Barcelona. De Catalanen laten duidelijk niets aan het toeval over en nodigden Fofana uit voor een vierdaagse stage. Dinsdag vloog de jonge speler naar Spanje. Volgens GVAV heeft Fofana intussen zijn eerste training met succes afgewerkt. "Fode heeft het volgens de kenners buitengewoon goed gedaan," schrijft GVAV op zijn website. (KVDA)