FC Barcelona heeft alweer een jong talent aan zich verbonden. De pas 9-jarige Zico Jr. Marecaldi verlaat zijn woonplaats in het Zweedse Malmö in de hoop ooit in de voetsporen te treden van Henrik Larsson Zlatan Ibrahimovic.

Zico Jr. Marecaldi heeft zijn laatste wedstrijd voor BK Olympic in Malmö gespeeld. Woensdag stapt hij op het vliegtuig richting Barcelona. 'Het wordt heel leuk,' zo vertelde hij aan de lokale krant Skanska Dagbladet.

De jongen zal er school lopen aan de Fundacion Marcet-academie van Barcelona, zijn familie zal hem zo snel mogelijk volgen naar Spanje.

Zico Jr. Marecaldi wordt in Zweden beschouwd als een uitzonderlijk talent. Hij is al zijn hele leven fan van Barcelona en hoopt na Henrik Larsson en Zlatan Ibrahimovic de derde Zweed te worden die het shirt van Barça draagt. Zijn idool is Lionel Messi, al is zijn kapsel duidelijk geïnspireerd op dat van Neymar.

Bekijk een compilatiefilmpje over Zico Jr Marecaldi:

FC Barcelona heeft alweer een jong talent aan zich verbonden. De pas 9-jarige Zico Jr. Marecaldi verlaat zijn woonplaats in het Zweedse Malmö in de hoop ooit in de voetsporen te treden van Henrik Larsson Zlatan Ibrahimovic. Zico Jr. Marecaldi heeft zijn laatste wedstrijd voor BK Olympic in Malmö gespeeld. Woensdag stapt hij op het vliegtuig richting Barcelona. 'Het wordt heel leuk,' zo vertelde hij aan de lokale krant Skanska Dagbladet. De jongen zal er school lopen aan de Fundacion Marcet-academie van Barcelona, zijn familie zal hem zo snel mogelijk volgen naar Spanje. Zico Jr. Marecaldi wordt in Zweden beschouwd als een uitzonderlijk talent. Hij is al zijn hele leven fan van Barcelona en hoopt na Henrik Larsson en Zlatan Ibrahimovic de derde Zweed te worden die het shirt van Barça draagt. Zijn idool is Lionel Messi, al is zijn kapsel duidelijk geïnspireerd op dat van Neymar. Bekijk een compilatiefilmpje over Zico Jr Marecaldi: