In de lijst staat de Belgische Kosovaar Adnan Januzaj op de eerste plaats. Rode Duivel Zakaria Bakkali is zesde. Drie Anderlechtspelers zijn ook present.

"Deze 60 namen betekenen de toekomst van het voetbal", klinkt het op de website van de vooraanstaande Italiaanse sportkrant Gazetta dello Sport. Op nummer een prijkt Manchester Unitedspeler Adnan Januzaj, felbegeerd door de nationale ploegen van Turkije, Servië, Kosovo, Albanië, Bosnië, Kroatië, Engeland en België.

PSV-flankaanvaller Bakkali is zesde, de Servische Anderlechtspits Aleksandar Mitrovic dertiende. De Belgische Anderlechtmiddenvelders Dennis Praet en Youri Tielemans kregen respectievelijk de 29e en de 55e plaats toebedeeld. (Belga/INM)

In de lijst staat de Belgische Kosovaar Adnan Januzaj op de eerste plaats. Rode Duivel Zakaria Bakkali is zesde. Drie Anderlechtspelers zijn ook present. "Deze 60 namen betekenen de toekomst van het voetbal", klinkt het op de website van de vooraanstaande Italiaanse sportkrant Gazetta dello Sport. Op nummer een prijkt Manchester Unitedspeler Adnan Januzaj, felbegeerd door de nationale ploegen van Turkije, Servië, Kosovo, Albanië, Bosnië, Kroatië, Engeland en België. PSV-flankaanvaller Bakkali is zesde, de Servische Anderlechtspits Aleksandar Mitrovic dertiende. De Belgische Anderlechtmiddenvelders Dennis Praet en Youri Tielemans kregen respectievelijk de 29e en de 55e plaats toebedeeld. (Belga/INM)