De zenuwen gierden de 25-jarige Mark Hubbard, een nieuweling in de Amerikaanse PGA-tour, door de keel toen hij op de achttiende hole moest putten. Niet zozeer omdat het kampioenschap in Pebble Beach op het spel stond, maar omdat hij een wel heel originele verrassing uitgekiend had voor zijn vriendin Meghan McCurley. Die keek langs de zijlijn toe aan de laatste hole, een idyllische locatie aan de kustlijn van het Californische Pebble Beach.

Bekijk de beelden op YouTube (het is door de PGA Tour niet toegestaan om de beelden op deze pagina te plaatsen)

Nadat hij voor par putte verscheen op het grote scorebord naast de baan een boodschap voor zijn vriendin: 'Meghan, will you marry me?'. Waarna Hubbard op de knieën ging en Meghan ten huwelijk vroeg op de putting green, voor het goedkeurende oog van de toeschouwers en de camera's. Gelukkig zei ze ja en nadien mocht het verloofde paar nog wat uitleg komen geven aan de media. 'Het was een idee van mijn schoonmoeder', vertelde Hubbard. En ja, hij was toch een beetje nerveus, gaf hij toe.

De zenuwen gierden de 25-jarige Mark Hubbard, een nieuweling in de Amerikaanse PGA-tour, door de keel toen hij op de achttiende hole moest putten. Niet zozeer omdat het kampioenschap in Pebble Beach op het spel stond, maar omdat hij een wel heel originele verrassing uitgekiend had voor zijn vriendin Meghan McCurley. Die keek langs de zijlijn toe aan de laatste hole, een idyllische locatie aan de kustlijn van het Californische Pebble Beach.Bekijk de beelden op YouTube (het is door de PGA Tour niet toegestaan om de beelden op deze pagina te plaatsen)Nadat hij voor par putte verscheen op het grote scorebord naast de baan een boodschap voor zijn vriendin: 'Meghan, will you marry me?'. Waarna Hubbard op de knieën ging en Meghan ten huwelijk vroeg op de putting green, voor het goedkeurende oog van de toeschouwers en de camera's. Gelukkig zei ze ja en nadien mocht het verloofde paar nog wat uitleg komen geven aan de media. 'Het was een idee van mijn schoonmoeder', vertelde Hubbard. En ja, hij was toch een beetje nerveus, gaf hij toe.