De Raisin Hope Foundation Nederland, die zich inzet voor slachtoffers van traumatish hersenletsel, organiseert een grootse online wielerveiling.

De veiling loopt via e-Bay van 13 tot en met 20 december 2012. De opbrengst komt geheel ten goede aan slachtoffers van traumatish hersenletsel.

Bieden kan op heel wat bijzondere spullen uit het professionele wielerpeloton, zoals het complete WK-tenue van de Nederlandse kampioen Niki Terpstra, wielershirts van Sven Nijs en een gesigneerd Team Sky-shirt van Tourrevelatie Chris Froome.

Meer info op raisinhope.nl.

De Raisin Hope Foundation Nederland, die zich inzet voor slachtoffers van traumatish hersenletsel, organiseert een grootse online wielerveiling. De veiling loopt via e-Bay van 13 tot en met 20 december 2012. De opbrengst komt geheel ten goede aan slachtoffers van traumatish hersenletsel. Bieden kan op heel wat bijzondere spullen uit het professionele wielerpeloton, zoals het complete WK-tenue van de Nederlandse kampioen Niki Terpstra, wielershirts van Sven Nijs en een gesigneerd Team Sky-shirt van Tourrevelatie Chris Froome. Meer info op raisinhope.nl.