Sinds Sacha Kljestan in de zomer van 2010 neerstreek in Anderlecht is hij verzot op 'la vie bruxelloise'. De Amerikaanse middenvelder woont in het hartje van de stad en geniet met volle teugen van de culturele kakofonie in onze hoofdstad. In Sport/Voetbalmagazine toont Kljestan deze week 'zijn' Brussel.

Op de videowebsite YouTube zijn twee filmpjes te bekijken van Sacha Kljestan in Brussel, één waarin hij een rondleiding geeft in zijn appartement, waar hij samen met zijn verloofde, actrice en model Jamie Lee Darley, resideert en één waarin hij spreekt over zijn leven in Brussel:

Sinds Sacha Kljestan in de zomer van 2010 neerstreek in Anderlecht is hij verzot op 'la vie bruxelloise'. De Amerikaanse middenvelder woont in het hartje van de stad en geniet met volle teugen van de culturele kakofonie in onze hoofdstad. In Sport/Voetbalmagazine toont Kljestan deze week 'zijn' Brussel. Op de videowebsite YouTube zijn twee filmpjes te bekijken van Sacha Kljestan in Brussel, één waarin hij een rondleiding geeft in zijn appartement, waar hij samen met zijn verloofde, actrice en model Jamie Lee Darley, resideert en één waarin hij spreekt over zijn leven in Brussel: