De aanvoerder van Standard Luik en de voormalige tennisster (zus van Kim, nvdr.) trouwden op 31 mei 2008 in Hasselt en hebben twee kinderen, Cruz Leo (4) en Cleo (3).

'Het welzijn van de kinderen stellen beiden voorop in deze verdrietige tijd', zo werd in een persbericht bekendgemaakt. 'Van Damme en Clijsters zullen, net als voorheen, geen verder commentaar geven over hun privéleven. Zij gaan ervan uit dat dit gerespecteerd wordt en het hun gegund wordt om samen met de kinderen deze periode in alle rust door te komen. (Belga)

De aanvoerder van Standard Luik en de voormalige tennisster (zus van Kim, nvdr.) trouwden op 31 mei 2008 in Hasselt en hebben twee kinderen, Cruz Leo (4) en Cleo (3). 'Het welzijn van de kinderen stellen beiden voorop in deze verdrietige tijd', zo werd in een persbericht bekendgemaakt. 'Van Damme en Clijsters zullen, net als voorheen, geen verder commentaar geven over hun privéleven. Zij gaan ervan uit dat dit gerespecteerd wordt en het hun gegund wordt om samen met de kinderen deze periode in alle rust door te komen. (Belga)