Misschien heeft het wel iets met haar looks te maken, maar de Duitse sportpresentatrice Jessica Kastrop (38) slaagt er blijkbaar niet in om haar job in alle rust uit te oefenen.

Dit keer kreeg ze tijdens de voorbeschouwing van de bekerwedstrijden tussen SSV Jahn Regensburg en Bayern München plots de volle lading van een sproei-installatie.

In mei van dit jaar had de presentatrice van Sky Deutschland ook aan haar interviews na de bekerwinst van Borussia Dortmund natte kleren overgehouden, toen een van de spelers haar trakteerde op een bierdouche.

Vorig jaar werd La Kastrop een megahit op YouTube doordat ze tijdens een interview voor de camera een voetbal tegen hoge snelheid staalhard op het achterhoofd kreeg. (KVDA) Bekijk de drie filmpjes. Onder de sproeiers:

Voetbal op het achterhoofd:

Bierdouche van Dortmundspeler:

Misschien heeft het wel iets met haar looks te maken, maar de Duitse sportpresentatrice Jessica Kastrop (38) slaagt er blijkbaar niet in om haar job in alle rust uit te oefenen. Dit keer kreeg ze tijdens de voorbeschouwing van de bekerwedstrijden tussen SSV Jahn Regensburg en Bayern München plots de volle lading van een sproei-installatie. In mei van dit jaar had de presentatrice van Sky Deutschland ook aan haar interviews na de bekerwinst van Borussia Dortmund natte kleren overgehouden, toen een van de spelers haar trakteerde op een bierdouche. Vorig jaar werd La Kastrop een megahit op YouTube doordat ze tijdens een interview voor de camera een voetbal tegen hoge snelheid staalhard op het achterhoofd kreeg. (KVDA) Bekijk de drie filmpjes. Onder de sproeiers: Voetbal op het achterhoofd: Bierdouche van Dortmundspeler: