Toeval of niet, nadat de Zuid-Koreaan zijn geheim wereldkundig maakte, bereikte het illegaal stropen van kikkers en padden een hoogtepunt in Zuid-Korea.

De Koreaanse actiegroep 'Frogs Friends' zoekt nu hulp van de speler. "Als Park onze campagne steunt om deze praktijken te stoppen, dan kan hij mee de illusie doorprikken dat het sap van kikkers je uithouding versterkt", klonk het bij de actievoerders.

Frogs Friends werd in 2007 opgericht en roept de Koreanen op om geen amfibieën te doden ten bate van de eigen gezondheid. (MSA)

Toeval of niet, nadat de Zuid-Koreaan zijn geheim wereldkundig maakte, bereikte het illegaal stropen van kikkers en padden een hoogtepunt in Zuid-Korea.De Koreaanse actiegroep 'Frogs Friends' zoekt nu hulp van de speler. "Als Park onze campagne steunt om deze praktijken te stoppen, dan kan hij mee de illusie doorprikken dat het sap van kikkers je uithouding versterkt", klonk het bij de actievoerders. Frogs Friends werd in 2007 opgericht en roept de Koreanen op om geen amfibieën te doden ten bate van de eigen gezondheid. (MSA)