Na een proces van vijf dagen zei de rechter in Londen dat hij genoeg bewijzen had gehoord dat Terry geen racist is.

Beelden

De zaak gaat terug tot 23 oktober 2011, toen Chelsea en QPR het in de Premier League tegen elkaar opnamen. Al snel na de match circuleerden filmpjes op het internet waarop het leek dat Terry Ferdinand racistisch bejegende, en de Engelse Voetbalbond FA en de politie openden een onderzoek.

Terry heeft alles altijd ontkend en stelde dat de beelden fout geïnterpreteerd waren. De zaak kostte de Chelsea-verdediger wel zijn aanvoerdersband bij de Engelse nationale ploeg, en leidde ook tot het opstappen van de Italiaanse bondscoach Fabio Capello. (Belga/KVDA)

Na een proces van vijf dagen zei de rechter in Londen dat hij genoeg bewijzen had gehoord dat Terry geen racist is. Beelden De zaak gaat terug tot 23 oktober 2011, toen Chelsea en QPR het in de Premier League tegen elkaar opnamen. Al snel na de match circuleerden filmpjes op het internet waarop het leek dat Terry Ferdinand racistisch bejegende, en de Engelse Voetbalbond FA en de politie openden een onderzoek. Terry heeft alles altijd ontkend en stelde dat de beelden fout geïnterpreteerd waren. De zaak kostte de Chelsea-verdediger wel zijn aanvoerdersband bij de Engelse nationale ploeg, en leidde ook tot het opstappen van de Italiaanse bondscoach Fabio Capello. (Belga/KVDA)