Bij Lokeren is de verslagenheid zeer groot. "Namens de club, spelers, trainers-, technische- en medische staf, bestuur en medewerkers, bieden wij onze oprechte gevoelens van deelneming aan zijn familie en vrienden aan", luidt het in een mededeling van de Waaslandse eersteklasser.

Bailleul kwam in 2009 naar tweedeklasser Bergen, waar hij een vaste plaats veroverde. Een jaar later verkaste hij naar Lokeren waar hij vorig seizoen negen competitiewedstrijden speelde.

Dit seizoen werd Bailleul door Bergen opnieuw aan Lokeren uitgeleend maar hij speelde geen minuut in de Jupiler Pro League. (Belga/KVDA)

Bij Lokeren is de verslagenheid zeer groot. "Namens de club, spelers, trainers-, technische- en medische staf, bestuur en medewerkers, bieden wij onze oprechte gevoelens van deelneming aan zijn familie en vrienden aan", luidt het in een mededeling van de Waaslandse eersteklasser.Bailleul kwam in 2009 naar tweedeklasser Bergen, waar hij een vaste plaats veroverde. Een jaar later verkaste hij naar Lokeren waar hij vorig seizoen negen competitiewedstrijden speelde.Dit seizoen werd Bailleul door Bergen opnieuw aan Lokeren uitgeleend maar hij speelde geen minuut in de Jupiler Pro League. (Belga/KVDA)