Justine Henin maakte het nieuws bekend op haar officiële Facebookpagina: "Benoît (haar vriend, nvdr.) en ik hebben een mooi nieuwtje aan te kondigen. En ja, binnenkort zullen we met zijn drietjes zijn. Ons kleine schatje komt eraan in de maand maart, we zijn supergelukkig".

De ex-nummer één van de wereld en zevenvoudig grandslamwinnares nam in 2011 op de Australian Open afscheid van de tenniswereld omwille van een slepende elleboogblessure. Ze won in haar carrière in totaal 43 WTA-titels. In 2004 werd ze olympisch kampioene en drie jaar eerder won ze met België de Fed Cup.

Na haar afscheid van de tenniscourts hield Henin zich vooral met haar academie in Limelette bezig. (Belga/KVDA)

Justine Henin maakte het nieuws bekend op haar officiële Facebookpagina: "Benoît (haar vriend, nvdr.) en ik hebben een mooi nieuwtje aan te kondigen. En ja, binnenkort zullen we met zijn drietjes zijn. Ons kleine schatje komt eraan in de maand maart, we zijn supergelukkig". De ex-nummer één van de wereld en zevenvoudig grandslamwinnares nam in 2011 op de Australian Open afscheid van de tenniswereld omwille van een slepende elleboogblessure. Ze won in haar carrière in totaal 43 WTA-titels. In 2004 werd ze olympisch kampioene en drie jaar eerder won ze met België de Fed Cup. Na haar afscheid van de tenniscourts hield Henin zich vooral met haar academie in Limelette bezig. (Belga/KVDA)