Niemand kan iets ten laste worden gelegd voor het ski-ongeval van Michael Schumacher op 29 december. Het onderzoek naar de schuldvraag wordt dan ook zonder gevolg geklasseerd, zo maakte de bevoegde procureur van Albertville bekend.

"We hebben geen aanwijzingen van schuld tegen wie dan ook gevonden", laat Patrick Quincy weten. Het skistation van Méribel, waar de feiten plaatsvonden, was volgens de procureur in orde met alle veiligheidsvoorschriften.

Schumacher kwam op 29 december zwaar ten val toen hij zich buiten de piste waagde. De zevenvoudige wereldkampioen Formule 1 liep een zwaar hersenletsel op. Eind januari startten de artsen in het ziekenhuis van Grenoble een procedure om de Duitser langzaam uit zijn kunstmatige coma te halen. (Belga/INM)

Niemand kan iets ten laste worden gelegd voor het ski-ongeval van Michael Schumacher op 29 december. Het onderzoek naar de schuldvraag wordt dan ook zonder gevolg geklasseerd, zo maakte de bevoegde procureur van Albertville bekend. "We hebben geen aanwijzingen van schuld tegen wie dan ook gevonden", laat Patrick Quincy weten. Het skistation van Méribel, waar de feiten plaatsvonden, was volgens de procureur in orde met alle veiligheidsvoorschriften. Schumacher kwam op 29 december zwaar ten val toen hij zich buiten de piste waagde. De zevenvoudige wereldkampioen Formule 1 liep een zwaar hersenletsel op. Eind januari startten de artsen in het ziekenhuis van Grenoble een procedure om de Duitser langzaam uit zijn kunstmatige coma te halen. (Belga/INM)