Vincent Kompany legde tegen Schotland de eindstand (2-0) vast na een knappe actie en goal. Om zijn blijdschap na de overwinning uit te drukken op Twitter, inspireerde de verdediger van Manchester City zich op een uitspraak van Bart De Wever in diens overwinningsspeech na de verkiezingszege van N-VA.

De Wever zei toen over zijn zege in Antwerpen: "De stad is van iedereen, maar vanavond toch vooral van ons". Kompany tweette gisteren na de wedstrijd tegen de Schotten: "België is van iedereen, maar vanavond toch vooral van ons!".

België is van iedereen, maar vanavond toch vooral van ons! #RodeDuivels

-- Vincent Kompany (@VincentKompany) oktober 16, 2012

Bekijk nog eens de geweldige treffer van Kompany. (KVDA)

Vincent Kompany legde tegen Schotland de eindstand (2-0) vast na een knappe actie en goal. Om zijn blijdschap na de overwinning uit te drukken op Twitter, inspireerde de verdediger van Manchester City zich op een uitspraak van Bart De Wever in diens overwinningsspeech na de verkiezingszege van N-VA. De Wever zei toen over zijn zege in Antwerpen: "De stad is van iedereen, maar vanavond toch vooral van ons". Kompany tweette gisteren na de wedstrijd tegen de Schotten: "België is van iedereen, maar vanavond toch vooral van ons!". België is van iedereen, maar vanavond toch vooral van ons! #RodeDuivels -- Vincent Kompany (@VincentKompany) oktober 16, 2012 Bekijk nog eens de geweldige treffer van Kompany. (KVDA)