Nadat Jonathan Legear eerst zijn officiële reactie op het auto-ongeval had beperkt tot een persbericht dat hij door zijn advocaat liet opstellen en naar persagentschap Belga liet sturen, kroop de ex-aanvaller van Anderlecht en de Rode Duivels op Twitter in een calimerorol. "Why always me?" - Waarom altijd ik?, zo luidde het.

Why always me?

-- Jonathan Legear (@LegearJonathan) oktober 8, 2012

Met die tweet inspireert Legear zich allicht op Mario Balotelli (22), het Italiaanse enfant terrible van Manchester City. Toen die in oktober vorig jaar de openingstreffer maakte in de stadsderby op het veld van Manchester United (1-6), toonde hij een T-shirt met daarop de vraag 'Why always me?', bedoeld als knipoog naar de pers die hem maar al te graag in het nieuws brengt.

Legear heeft blijkbaar ook schouderklopjes gekregen na zijn crash, want eerderhad hij nog 'Merci pour le soutien' - Bedankt voor de steun - getwitterd. (KVDA)

Nadat Jonathan Legear eerst zijn officiële reactie op het auto-ongeval had beperkt tot een persbericht dat hij door zijn advocaat liet opstellen en naar persagentschap Belga liet sturen, kroop de ex-aanvaller van Anderlecht en de Rode Duivels op Twitter in een calimerorol. "Why always me?" - Waarom altijd ik?, zo luidde het. Why always me? -- Jonathan Legear (@LegearJonathan) oktober 8, 2012 Met die tweet inspireert Legear zich allicht op Mario Balotelli (22), het Italiaanse enfant terrible van Manchester City. Toen die in oktober vorig jaar de openingstreffer maakte in de stadsderby op het veld van Manchester United (1-6), toonde hij een T-shirt met daarop de vraag 'Why always me?', bedoeld als knipoog naar de pers die hem maar al te graag in het nieuws brengt. Legear heeft blijkbaar ook schouderklopjes gekregen na zijn crash, want eerderhad hij nog 'Merci pour le soutien' - Bedankt voor de steun - getwitterd. (KVDA)