Paus Franciscus is een voetballiefhebber en dat weet ook Lionel Messi. De Argentijnse stervoetballer van FC Barcelona heeft zijn landgenoot in het Vaticaan een tricot met zijn naam en rugnummer 10 op cadeau gedaan.

Het shirt werd aan de kerkvorst overhandigd door Miguel Delgado Galindo, een geestelijke uit Argentinië die speciaal naar Rome was afgereisd. Paus Franciscus, wiens echte naam Jorge Mario Bergoglio is, kreeg bovendien een uitnodiging om een wedstrijd van FC Barcelona bij te wonen. (KVDA)Bekijk hoe paus Franciscus het shirt van Messi in ontvangst neemt:

Paus Franciscus is een voetballiefhebber en dat weet ook Lionel Messi. De Argentijnse stervoetballer van FC Barcelona heeft zijn landgenoot in het Vaticaan een tricot met zijn naam en rugnummer 10 op cadeau gedaan. Het shirt werd aan de kerkvorst overhandigd door Miguel Delgado Galindo, een geestelijke uit Argentinië die speciaal naar Rome was afgereisd. Paus Franciscus, wiens echte naam Jorge Mario Bergoglio is, kreeg bovendien een uitnodiging om een wedstrijd van FC Barcelona bij te wonen. (KVDA)Bekijk hoe paus Franciscus het shirt van Messi in ontvangst neemt: