Lionel Messi, viervoudig winnaar van de Gouden Bal, heeft een gesigneerd truitje van hem opgestuurd naar Gerd Müller. Op zijn gesigneerde shirt met nummer tien schreef Messi ook nog een boodschap voor de (West-)Duitse ex-topspits: "Aan Gerd Müller. Mijn respect en bewondering. Een knuffel".

De 25-jarige Argentijn scoorde in 2012 maar liefst 91 doelpunten en brak daarmee het legendarische record van Müller, die in 1972 85 keer de netten deed trillen.

Brief

Barcelona-voorzitter Sandro Rosell voorzag het gesigneerd shirt ook van een brief aan Karl-Heinz Rummenigge, zijn collega bij Bayern München.

Hij uitte daarin zijn bewondering voor Müller, die tegenwoordig als trainer in dienst is bij de Duitse topclub. "Het vorige record was een extra motivatie en doel voor Messi".

Lionel Messi, viervoudig winnaar van de Gouden Bal, heeft een gesigneerd truitje van hem opgestuurd naar Gerd Müller. Op zijn gesigneerde shirt met nummer tien schreef Messi ook nog een boodschap voor de (West-)Duitse ex-topspits: "Aan Gerd Müller. Mijn respect en bewondering. Een knuffel". De 25-jarige Argentijn scoorde in 2012 maar liefst 91 doelpunten en brak daarmee het legendarische record van Müller, die in 1972 85 keer de netten deed trillen. Brief Barcelona-voorzitter Sandro Rosell voorzag het gesigneerd shirt ook van een brief aan Karl-Heinz Rummenigge, zijn collega bij Bayern München. Hij uitte daarin zijn bewondering voor Müller, die tegenwoordig als trainer in dienst is bij de Duitse topclub. "Het vorige record was een extra motivatie en doel voor Messi".