De Amerikaanse beachvolleybalster Kerri Walsh Jennings was ruim een maand zwanger toen ze in augustus in Londen voor de derde keer op rij olympisch goud veroverde met haar teamgenote Misty May-Treanor. Dat onthulde de 34-jarige Amerikaanse maandag in de Today Show op de televisiezender NBC.

Onbevreesd in het zand

Walsh verkondigde in de uitzending dat ze momenteel elf weken zwanger is van haar derde kindje."Toen ik mijn lichaam in Londen onbevreesd in het zand gooide en op jacht was naar goud, was ik zwanger", verklapte ze. Walsh, die met haar man Casey Jennings al twee zoontjes heeft, wil op de Olympische Spelen van Rio 2016 op zoek gaan naar haar vierde titel met May-Treanor. (Belga/TV)

De Amerikaanse beachvolleybalster Kerri Walsh Jennings was ruim een maand zwanger toen ze in augustus in Londen voor de derde keer op rij olympisch goud veroverde met haar teamgenote Misty May-Treanor. Dat onthulde de 34-jarige Amerikaanse maandag in de Today Show op de televisiezender NBC.Onbevreesd in het zand Walsh verkondigde in de uitzending dat ze momenteel elf weken zwanger is van haar derde kindje."Toen ik mijn lichaam in Londen onbevreesd in het zand gooide en op jacht was naar goud, was ik zwanger", verklapte ze. Walsh, die met haar man Casey Jennings al twee zoontjes heeft, wil op de Olympische Spelen van Rio 2016 op zoek gaan naar haar vierde titel met May-Treanor. (Belga/TV)