Mario Balotelli doet weer van zich spreken. Het Italiaanse enfant terrible liet zich opmerken door op de luchthaven van Napels in de clinch te gaan met een cameraman.

De Italiaanse nationale ploeg, die al geplaatst is voor de Wereldbeker in Brazilië, speelt dinsdag in Napels zijn laatste kwalificatiewedstrijd tegen Armenië.

In de chaos op de luchthaven van Napels raakte Balotelli geïrriteerd door de aanwezigheid van een cameraman van Mediaset. Op de beelden is te zien hoe de spits van AC Milan de camera wegduwt, vervolgens zou hij ook de microfoon beschadigd hebben.

De politie kwam tussenbeide en begeleide de spelers naar de spelersbus. De Napolitaanse voetbalfans zagen alvast geen erg in de fratsen van 'Super Mario' en bleven zijn naam scanderen. . (Belga/KVDA)

Mario Balotelli doet weer van zich spreken. Het Italiaanse enfant terrible liet zich opmerken door op de luchthaven van Napels in de clinch te gaan met een cameraman. De Italiaanse nationale ploeg, die al geplaatst is voor de Wereldbeker in Brazilië, speelt dinsdag in Napels zijn laatste kwalificatiewedstrijd tegen Armenië. In de chaos op de luchthaven van Napels raakte Balotelli geïrriteerd door de aanwezigheid van een cameraman van Mediaset. Op de beelden is te zien hoe de spits van AC Milan de camera wegduwt, vervolgens zou hij ook de microfoon beschadigd hebben. De politie kwam tussenbeide en begeleide de spelers naar de spelersbus. De Napolitaanse voetbalfans zagen alvast geen erg in de fratsen van 'Super Mario' en bleven zijn naam scanderen. . (Belga/KVDA)