De Noord-Amerikaanse profbasketcompetitie (NBA) en American footballcompetitie (NFL) stellen elk één miljoen dollar ter beschikking om de schade te herstellen die superstorm Sandy aan de oostkust aanrichtte. "We zijn erg blij dat de clubeigenaars en de spelers hun krachten gebundeld hebben om de getroffen gemeenschappen en families te helpen", verduidelijkte de NFL in een communiqué. "Onze ploegen en spelers werken samen met tal van humanitaire organisaties om de slachtoffers opnieuw op weg te helpen", vulde NBA-bobo David Stern aan.

De doortocht van superstorm Sandy kostte eerder deze week in het noordoosten van de Verenigde Staten het leven aan minstens 92 mensen. In de stad New York vielen er minstens 40 doden. Miljoenen mensen zaten dagenlang zonder elektriciteit.

De schade kan volgens specialisten oplopen tot 50 miljard dollar. (DPA/KVDA)

De Noord-Amerikaanse profbasketcompetitie (NBA) en American footballcompetitie (NFL) stellen elk één miljoen dollar ter beschikking om de schade te herstellen die superstorm Sandy aan de oostkust aanrichtte. "We zijn erg blij dat de clubeigenaars en de spelers hun krachten gebundeld hebben om de getroffen gemeenschappen en families te helpen", verduidelijkte de NFL in een communiqué. "Onze ploegen en spelers werken samen met tal van humanitaire organisaties om de slachtoffers opnieuw op weg te helpen", vulde NBA-bobo David Stern aan. De doortocht van superstorm Sandy kostte eerder deze week in het noordoosten van de Verenigde Staten het leven aan minstens 92 mensen. In de stad New York vielen er minstens 40 doden. Miljoenen mensen zaten dagenlang zonder elektriciteit. De schade kan volgens specialisten oplopen tot 50 miljard dollar. (DPA/KVDA)