Jonathan Legear heeft zijn ongeval van afgelopen zondag niet willen minimaliseren toen hij zich in het Engels heeft uitgedrukt tijdens een interview met een Russische sportzender, maar zijn kennis van het Engels is onvoldoende om zijn gedachten weer te geven. Dat zegt Laurent Denis, advocaat van de voetballer van Terek Grozny.

"Het was geen zwaar ongeval maar wel belangrijk voor de pers en de mensen in België", zo zei Legear in het Engels op de Russische sportzender Sovietski Sport over zijn ongeval van afgelopen zondag in Tongeren.

"Jonathan Legear bevindt zich momenteel in Rusland en kan helaas niet zelf antwoorden. Het interview verliep in het Engels, een taal die de speler niet goed beheerst (...)", aldus Denis.

Legear had dinsdag een persconferentie gehouden om zijn verontschuldigingen aan te bieden aan alle slachtoffers van het ongeval dat hij veroorzaakte. (Belga/TE)

Jonathan Legear heeft zijn ongeval van afgelopen zondag niet willen minimaliseren toen hij zich in het Engels heeft uitgedrukt tijdens een interview met een Russische sportzender, maar zijn kennis van het Engels is onvoldoende om zijn gedachten weer te geven. Dat zegt Laurent Denis, advocaat van de voetballer van Terek Grozny. "Het was geen zwaar ongeval maar wel belangrijk voor de pers en de mensen in België", zo zei Legear in het Engels op de Russische sportzender Sovietski Sport over zijn ongeval van afgelopen zondag in Tongeren. "Jonathan Legear bevindt zich momenteel in Rusland en kan helaas niet zelf antwoorden. Het interview verliep in het Engels, een taal die de speler niet goed beheerst (...)", aldus Denis. Legear had dinsdag een persconferentie gehouden om zijn verontschuldigingen aan te bieden aan alle slachtoffers van het ongeval dat hij veroorzaakte. (Belga/TE)