Sportman van het Jaar Philippe Gilbert wordt voortaan vertegenwoordigd door Golazo. Het sportmarketingbedrijf zal hem bijstaan in zowat alles dat niet op de fiets gebeurt.

Golazo zal Gilbert adviseren en bijstaan op tal van zakelijke domeinen, zoals portretrechten, marketing, merchandising, pers- en PR, contracten & juridisch advies,... "Alles zal steeds in nauw overleg gebeuren met zijn ploeg BMC Racing Team, die volledig verantwoordelijk blijft voor de sportieve planning van de renner," aldus het bedrijf.

Gilbert: "Ik ben heel blij om te kunnen samenwerken met Golazo. Hun manier van aanpak spreekt me ten zeerste aan. Zo stond ik zondag nog maar eens versteld van hoe knap het Sportgala in elkaar stak. Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking zeer succesvol zal zijn."

Clijsters, Nys en HellebautGolazo werkt momenteel ook al voor onder meer Kim Clijsters, Sven Nys, Tia Hellebaut en nog een honderdtal andere binnen- en buitenlandse atleten.

"Schitterend om nog een wereldtopper aan onze atletenlijst te kunnen toevoegen", reageert Bob Verbeeck, CEO van Golazo. "Phil is niet alleen een geweldige atleet die zijn talent koppelt aan 200 procent inzet, maar daarnaast ook een hele fijne en oprechte vent! Het klikt echt." (Belga/KVDA)

Sportman van het Jaar Philippe Gilbert wordt voortaan vertegenwoordigd door Golazo. Het sportmarketingbedrijf zal hem bijstaan in zowat alles dat niet op de fiets gebeurt. Golazo zal Gilbert adviseren en bijstaan op tal van zakelijke domeinen, zoals portretrechten, marketing, merchandising, pers- en PR, contracten & juridisch advies,... "Alles zal steeds in nauw overleg gebeuren met zijn ploeg BMC Racing Team, die volledig verantwoordelijk blijft voor de sportieve planning van de renner," aldus het bedrijf. Gilbert: "Ik ben heel blij om te kunnen samenwerken met Golazo. Hun manier van aanpak spreekt me ten zeerste aan. Zo stond ik zondag nog maar eens versteld van hoe knap het Sportgala in elkaar stak. Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking zeer succesvol zal zijn." Clijsters, Nys en HellebautGolazo werkt momenteel ook al voor onder meer Kim Clijsters, Sven Nys, Tia Hellebaut en nog een honderdtal andere binnen- en buitenlandse atleten. "Schitterend om nog een wereldtopper aan onze atletenlijst te kunnen toevoegen", reageert Bob Verbeeck, CEO van Golazo. "Phil is niet alleen een geweldige atleet die zijn talent koppelt aan 200 procent inzet, maar daarnaast ook een hele fijne en oprechte vent! Het klikt echt." (Belga/KVDA)