Dat Rafael Nadal (25) ook een hart voor voetbal heeft, is bekend. Hoewel zijn oom Miguel Angel Nadal jaren voor FC Barcelona voetbalde, is hijzelf een fanatieke supporter van aartsrivaal Real Madrid. Vanwege zijn uitzonderlijke talent koos 'Rafa' op jonge leeftijd voor het tennis - een juiste keuze, zo bleek intussen - maar in zijn vrije tijd gaat het nummer twee van de wereld nu opnieuw de voetbalschoenen aantrekken.

Nadal tekende een contract bij Inter Manacor, een club uit de Spaanse regionale derde klasse. Manacor, op het eiland Mallorca, is zijn geboorteplaats. De foto van de registratiekaart, die de Spaanse sportkrant AS kon bemachtigen, bewijst dat het geen grap is. (KVDA)

Dat Rafael Nadal (25) ook een hart voor voetbal heeft, is bekend. Hoewel zijn oom Miguel Angel Nadal jaren voor FC Barcelona voetbalde, is hijzelf een fanatieke supporter van aartsrivaal Real Madrid. Vanwege zijn uitzonderlijke talent koos 'Rafa' op jonge leeftijd voor het tennis - een juiste keuze, zo bleek intussen - maar in zijn vrije tijd gaat het nummer twee van de wereld nu opnieuw de voetbalschoenen aantrekken.Nadal tekende een contract bij Inter Manacor, een club uit de Spaanse regionale derde klasse. Manacor, op het eiland Mallorca, is zijn geboorteplaats. De foto van de registratiekaart, die de Spaanse sportkrant AS kon bemachtigen, bewijst dat het geen grap is. (KVDA)