Dat bevestigt de Duitse topclub op zijn website. De begrafenisplechtigheid van Malanda begint dinsdag om 11 uur. Er worden naar verluidt meer dan duizend mensen verwacht.

Stage

De 20-jarige Malanda, speler van 'Die Wölfe', kwam op 10 januari om het leven in een verkeersongeval. De aanvoerder van de Belgische beloften zou die dag met zijn club op stage naar Zuid-Afrika vertrekken.

Na het ongeluk stelde Wolfsburg de afreis met een dag uit. Sinds maandag zijn Kevin De Bruyne en co opnieuw in Duitsland. (Belga/KVDA)

Dat bevestigt de Duitse topclub op zijn website. De begrafenisplechtigheid van Malanda begint dinsdag om 11 uur. Er worden naar verluidt meer dan duizend mensen verwacht.De 20-jarige Malanda, speler van 'Die Wölfe', kwam op 10 januari om het leven in een verkeersongeval. De aanvoerder van de Belgische beloften zou die dag met zijn club op stage naar Zuid-Afrika vertrekken. Na het ongeluk stelde Wolfsburg de afreis met een dag uit. Sinds maandag zijn Kevin De Bruyne en co opnieuw in Duitsland. (Belga/KVDA)