Walter Meeuws (60), coach van de Egyptische eersteklasser Wadi Degla, raakte vorige vrijdag zwaargewond toen de spelersbus betrokken raakte bij een verkeersongeval. Door interne bloedingen was hij even in levensgevaar. Maandag werd de ex-bondscoach gedurende vijf uur geopereerd.

"Hij is veel beter nu, een vierde operatie is niet nodig," zegt Sigi Meeuws vandaag. "Hij moet wel nog tot zondag op intensieve blijven, maar het ziet er goed uit. Ik verwacht dat hij binnen een tiental dagen weer thuis is."

Meeuws is zestig en coach van Wadi Degla sinds 2010. (KVDA)

Walter Meeuws (60), coach van de Egyptische eersteklasser Wadi Degla, raakte vorige vrijdag zwaargewond toen de spelersbus betrokken raakte bij een verkeersongeval. Door interne bloedingen was hij even in levensgevaar. Maandag werd de ex-bondscoach gedurende vijf uur geopereerd. "Hij is veel beter nu, een vierde operatie is niet nodig," zegt Sigi Meeuws vandaag. "Hij moet wel nog tot zondag op intensieve blijven, maar het ziet er goed uit. Ik verwacht dat hij binnen een tiental dagen weer thuis is." Meeuws is zestig en coach van Wadi Degla sinds 2010. (KVDA)