Er gaat geen dag meer voorbij of er duiken nieuwe versies op van de Harlem Shake, de nieuwste internethype à la planking en Gangnam Style. Ook bij wielerformatie Omega Pharma-Quick.Step heeft de microbe gebeten, zo is te zien op dit filmpje dat afgelopen weekend online werd gegooid.

Zoals het hoort bij de Harlem Shake, tonen enkele renners hoe spastisch zij wel kunnen bewegen. Wie anders dan Tom Boonen leidt het feestje in, na de beat krijgt hij het gezelschap van onder andere Niki Terpstra (met Nederlandse trui), Zdenek Stybar (op de tafel) en Guillaume Van Keirsbulck (met korte broek). Op amper twee dagen tijd werd de video al meer dan 11.000 keer bekeken op de videowebsite YouTube. (KVDA)

Er gaat geen dag meer voorbij of er duiken nieuwe versies op van de Harlem Shake, de nieuwste internethype à la planking en Gangnam Style. Ook bij wielerformatie Omega Pharma-Quick.Step heeft de microbe gebeten, zo is te zien op dit filmpje dat afgelopen weekend online werd gegooid. Zoals het hoort bij de Harlem Shake, tonen enkele renners hoe spastisch zij wel kunnen bewegen. Wie anders dan Tom Boonen leidt het feestje in, na de beat krijgt hij het gezelschap van onder andere Niki Terpstra (met Nederlandse trui), Zdenek Stybar (op de tafel) en Guillaume Van Keirsbulck (met korte broek). Op amper twee dagen tijd werd de video al meer dan 11.000 keer bekeken op de videowebsite YouTube. (KVDA)