Ronaldo had tijdens zijn spelerscarrière al de grootste moeite om zijn gewicht onder controle te houden en sinds hij zijn voetbalschoenen aan de haak hing, heeft hij zich helemaal laten gaan. De 36-jarige ex-topspits van onder andere PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid en AC Milan, die ook zetelt in het organisatiecomité van het WK voetbal 2014 in zijn geboorteland, vindt het nu toch tijd om in te grijpen en is daarvoor een samenwerking aangegaan met een reality tv-programma in Brazilië.

Zijn doel is om over drie maanden scherp te staan voor een jaarlijkse benefietmatch waaraan onder anderen ook zijn ex-ploegmaat Zinedine Zidane deelneemt. Ronaldo staat voor een loodzware opdracht: toen hij tijdens de eerste aflevering op de weegschaal plaatsnam, gaf die een vetpercentage van meer dan 25 procent aan... (KVDA)

Ronaldo had tijdens zijn spelerscarrière al de grootste moeite om zijn gewicht onder controle te houden en sinds hij zijn voetbalschoenen aan de haak hing, heeft hij zich helemaal laten gaan. De 36-jarige ex-topspits van onder andere PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid en AC Milan, die ook zetelt in het organisatiecomité van het WK voetbal 2014 in zijn geboorteland, vindt het nu toch tijd om in te grijpen en is daarvoor een samenwerking aangegaan met een reality tv-programma in Brazilië. Zijn doel is om over drie maanden scherp te staan voor een jaarlijkse benefietmatch waaraan onder anderen ook zijn ex-ploegmaat Zinedine Zidane deelneemt. Ronaldo staat voor een loodzware opdracht: toen hij tijdens de eerste aflevering op de weegschaal plaatsnam, gaf die een vetpercentage van meer dan 25 procent aan... (KVDA)