Dat kondigde kapitein Antonio Di Natale aan op de tv-zender van Udinese.

Hartaanval

Morosini, die door Udinese was uitgeleend aan Serie B-club Livorno, zakte afgelopen zaterdag tijdens het duel tegen Pescara in elkaar en overleed op weg naar het ziekenhuis. Een hartaanval werd hem fataal. Hij werd 25.

Zijn gehandicapte zus was financieel en emotioneel afhankelijk van Morosini sinds hun ouders zeven jaar geleden, nog voor zijn 18e, om het leven kwamen. Kort daarna stapte hun jongere broer, die eveneens gehandicapt was, uit het leven.

Di Natale: "We kennen de situatie van de zus van Piermario. Het team, de club en Udinese for Life (liefdadigheidsproject gelinkt aan de club, nvdr.) hebben besloten haar te helpen omdat ze echt hulp nodig heeft." (KVDA)

Dat kondigde kapitein Antonio Di Natale aan op de tv-zender van Udinese. Hartaanval Morosini, die door Udinese was uitgeleend aan Serie B-club Livorno, zakte afgelopen zaterdag tijdens het duel tegen Pescara in elkaar en overleed op weg naar het ziekenhuis. Een hartaanval werd hem fataal. Hij werd 25. Zijn gehandicapte zus was financieel en emotioneel afhankelijk van Morosini sinds hun ouders zeven jaar geleden, nog voor zijn 18e, om het leven kwamen. Kort daarna stapte hun jongere broer, die eveneens gehandicapt was, uit het leven. Di Natale: "We kennen de situatie van de zus van Piermario. Het team, de club en Udinese for Life (liefdadigheidsproject gelinkt aan de club, nvdr.) hebben besloten haar te helpen omdat ze echt hulp nodig heeft." (KVDA)