Kersvers olympisch kampioen op de 100 meter Usain Bolt zal optreden als guest dj op de eerste officiële afterparty van de Memorial Van Damme.

"Bolt is niet alleen de snelste man ter wereld, in z'n vrije tijd is hij ook een meer dan verdienstelijk dj," meldt de organisatie van de Memorial. "Dat zal hij na afloop van de Memorial bewijzen op de Jamaican Party, de feestelijke afsluiter van het atletiekseizoen. Ook Sake en TLP zullen de feestgangers trakteren op een unieke avond met Shaggy als special guest".

De Memorial Van Damme vindt plaats op vrijdag 7 september in het Koning Boudewijnstadion. Tickets - ook voor de afterparty in Paleis 2 van de Brussels Expo - zijn verkrijgbaar via belgacommemorialvandamme.be. (Belga/KVDA)

Kersvers olympisch kampioen op de 100 meter Usain Bolt zal optreden als guest dj op de eerste officiële afterparty van de Memorial Van Damme. "Bolt is niet alleen de snelste man ter wereld, in z'n vrije tijd is hij ook een meer dan verdienstelijk dj," meldt de organisatie van de Memorial. "Dat zal hij na afloop van de Memorial bewijzen op de Jamaican Party, de feestelijke afsluiter van het atletiekseizoen. Ook Sake en TLP zullen de feestgangers trakteren op een unieke avond met Shaggy als special guest". De Memorial Van Damme vindt plaats op vrijdag 7 september in het Koning Boudewijnstadion. Tickets - ook voor de afterparty in Paleis 2 van de Brussels Expo - zijn verkrijgbaar via belgacommemorialvandamme.be. (Belga/KVDA)