Komende zondag 8 januari neemt Kompany het met Manchester City in de FA Cup op tegen stadsrivaal Manchester United. In een videoboodschap roept de aanvoerder zijn volgers op om hem met de hashtag #FollowTheCaptain te tweeten wat zij tegen het team zouden zeggen om de spelers te inspireren op 'Derby Day'.

Aan de persoon die de meest inspirerende boodschap stuurde, schenkt Kompany het shirt én de aanvoerdersband die hij tijdens het duel zal dragen.

Vincent Kompany vind je twitter.com/VincentKompany, hem een tweet sturen kan via @VincentKompany.

Bekijk de videoboodschap:

Komende zondag 8 januari neemt Kompany het met Manchester City in de FA Cup op tegen stadsrivaal Manchester United. In een videoboodschap roept de aanvoerder zijn volgers op om hem met de hashtag #FollowTheCaptain te tweeten wat zij tegen het team zouden zeggen om de spelers te inspireren op 'Derby Day'. Aan de persoon die de meest inspirerende boodschap stuurde, schenkt Kompany het shirt én de aanvoerdersband die hij tijdens het duel zal dragen. Vincent Kompany vind je twitter.com/VincentKompany, hem een tweet sturen kan via @VincentKompany.Bekijk de videoboodschap: