Kaká, momenteel aan de slag bij Orlando City, werd genomineerd door Frank Lampard om deel te nemen aan 'boogschietvoetbal' om te helpen geld in te zamelen voor kinderen met kanker. De bedoeling is om in tien schoten vanop een kleine tien meter zo veel mogelijk punten te scoren. De Braziliaanse middenvelder haalde een mooie score van 78. Bekijk de beelden:

Ook John Terry, Carles Puyol, Jojo Shelvey, Patrice Evra en César Azpilicueta namen al aan de uitdaging deel. Momenteel staat het record op naam van Evra, met 89 punten. Kaká nomineerde Neymar, David Luiz en Andrea Pirlo. (GF)

Meer op het YouTube-kanaal van Shoot for Love.

Kaká, momenteel aan de slag bij Orlando City, werd genomineerd door Frank Lampard om deel te nemen aan 'boogschietvoetbal' om te helpen geld in te zamelen voor kinderen met kanker. De bedoeling is om in tien schoten vanop een kleine tien meter zo veel mogelijk punten te scoren. De Braziliaanse middenvelder haalde een mooie score van 78. Bekijk de beelden:Ook John Terry, Carles Puyol, Jojo Shelvey, Patrice Evra en César Azpilicueta namen al aan de uitdaging deel. Momenteel staat het record op naam van Evra, met 89 punten. Kaká nomineerde Neymar, David Luiz en Andrea Pirlo. (GF)Meer op het YouTube-kanaal van Shoot for Love.