Per sms, door een Nederlandse vrouw die op haar beurt wijst naar haar vriend, zo blijkt uit het proces-verbaal dat de redactie van Het Nieuwsblad kon inkijken. Wilmots haalde er meteen de politie bij. "We nemen dit zeer ernstig", zegt zijn advocaat Walter Van Steenbrugge.

Franse rechercheurs hebben een onderzoek geopend, en uit het proces-verbaal blijkt dat de politie in het Nederlandse Veghel vorige week een huiszoeking werd uitgevoerd "in het kader van een stalkingszaak". Stephan v.d.V. wordt beschouwd als de man met wiens gsm de doodsbedreiging werd verstuurd, maar het bericht zou verstuurd zijn door zijn vriendin Jet v.d.G., die beweert Wilmots te kennen en zegt dat ze sms'en van hem heeft ontvangen.

Volgens de entourage van Wilmots is de vrouw allicht een fantaste op zoek naar aandacht. Verder onderzoek moet daarover duidelijkheid brengen. (Belga/TE)

Per sms, door een Nederlandse vrouw die op haar beurt wijst naar haar vriend, zo blijkt uit het proces-verbaal dat de redactie van Het Nieuwsblad kon inkijken. Wilmots haalde er meteen de politie bij. "We nemen dit zeer ernstig", zegt zijn advocaat Walter Van Steenbrugge.Franse rechercheurs hebben een onderzoek geopend, en uit het proces-verbaal blijkt dat de politie in het Nederlandse Veghel vorige week een huiszoeking werd uitgevoerd "in het kader van een stalkingszaak". Stephan v.d.V. wordt beschouwd als de man met wiens gsm de doodsbedreiging werd verstuurd, maar het bericht zou verstuurd zijn door zijn vriendin Jet v.d.G., die beweert Wilmots te kennen en zegt dat ze sms'en van hem heeft ontvangen. Volgens de entourage van Wilmots is de vrouw allicht een fantaste op zoek naar aandacht. Verder onderzoek moet daarover duidelijkheid brengen. (Belga/TE)