Na de gelijkmaker van Zlatan Ibrahimovic in de topper tegen Olympique Lyon (1-1) wilde een journalist van de spits weten hoe het voelde om na twee maanden nog eens een doelpunt te maken in de competitie. De man met de microfoon had echter over het hoofd gezien dat Zlatan ook twee weken geleden tegen Saint-Etienne (0-1) had gescoord en dat zal hij geweten hebben. 'Aub, vriend, als je de feiten niet kent, stel me dan geen vragen', en weg was 'Ibracadabra'.

De relatie tussen Zlatan en journalisten staat duidelijk op een laag pitje, want ook vorige week maakte hij een reporter met de grond gelijk. Die vroeg de speler naar zijn band met ploegmaat Edinson Cavani. Het antwoord dat hij kreeg, had hij wellicht niet verwacht... (KVDA)

Na de gelijkmaker van Zlatan Ibrahimovic in de topper tegen Olympique Lyon (1-1) wilde een journalist van de spits weten hoe het voelde om na twee maanden nog eens een doelpunt te maken in de competitie. De man met de microfoon had echter over het hoofd gezien dat Zlatan ook twee weken geleden tegen Saint-Etienne (0-1) had gescoord en dat zal hij geweten hebben. 'Aub, vriend, als je de feiten niet kent, stel me dan geen vragen', en weg was 'Ibracadabra'.De relatie tussen Zlatan en journalisten staat duidelijk op een laag pitje, want ook vorige week maakte hij een reporter met de grond gelijk. Die vroeg de speler naar zijn band met ploegmaat Edinson Cavani. Het antwoord dat hij kreeg, had hij wellicht niet verwacht... (KVDA)