De zus van Hulk, de Braziliaanse spits van Zenit Sint-Petersburg, is ontvoerd.

Angela Aparecida Vieira (22) werd aan een restaurant uit haar eigen auto gesleurd en in een andere wagen getrokken, meldt de politie van Campina Grande.

Verdere informatie ontbreekt nog. De daders zouden nog geen contact met de familie hebben opgenomen.

Riant salaris

Hulk, voluit Givanildo Vieira de Souza, zou jaarlijks 6,5 miljoen euro verdienen bij Zenit Sint-Petersburg, dat de Braziliaan in september voor 60 miljoen euro wegkocht bij FC Porto.

Tot nog toe kon hij bij de ploeg van Rode Duivels Axel Witsel en Nicolas Lombaerts sportief geen potten breken. Bovendien zorgde zijn hoge salaris, net als dat van Witsel, voor ongenoegen in de kleedkamer.

Anderlecht

Zenit komt vanavond op bezoek bij Anderlecht op de vierde speeldag in groep C van de Champions League. Hulk is er wegens een kuitblessure niet bij. (KVDA)

De zus van Hulk, de Braziliaanse spits van Zenit Sint-Petersburg, is ontvoerd. Angela Aparecida Vieira (22) werd aan een restaurant uit haar eigen auto gesleurd en in een andere wagen getrokken, meldt de politie van Campina Grande. Verdere informatie ontbreekt nog. De daders zouden nog geen contact met de familie hebben opgenomen. Riant salaris Hulk, voluit Givanildo Vieira de Souza, zou jaarlijks 6,5 miljoen euro verdienen bij Zenit Sint-Petersburg, dat de Braziliaan in september voor 60 miljoen euro wegkocht bij FC Porto. Tot nog toe kon hij bij de ploeg van Rode Duivels Axel Witsel en Nicolas Lombaerts sportief geen potten breken. Bovendien zorgde zijn hoge salaris, net als dat van Witsel, voor ongenoegen in de kleedkamer. Anderlecht Zenit komt vanavond op bezoek bij Anderlecht op de vierde speeldag in groep C van de Champions League. Hulk is er wegens een kuitblessure niet bij. (KVDA)