Ook de wind speelde een rol in de Engelse competitiewedstrijd tussen Everton en Bolton Wanderers. De Amerikaanse doelman Tim Howard was goed voor de 1-0-openingstreffer, nadat de ploeggenoot van Rode Duivel Marouane Fellaini een bal vanaf zijn eigen zestien meter ontzette en merkte dat collega-sluitpost Adam Bogdán zich volledig verkeek op de enorm hoge stuiter.

Deze merkwaardige goal bleek echter niet voldoende voor de zege, want Bolton haalde het verrassend met 1-2 en liet zo de laatste plaats in de Premier League over aan Blackburn Rovers. Everton blijft elfde.

Ook de wind speelde een rol in de Engelse competitiewedstrijd tussen Everton en Bolton Wanderers. De Amerikaanse doelman Tim Howard was goed voor de 1-0-openingstreffer, nadat de ploeggenoot van Rode Duivel Marouane Fellaini een bal vanaf zijn eigen zestien meter ontzette en merkte dat collega-sluitpost Adam Bogdán zich volledig verkeek op de enorm hoge stuiter. Deze merkwaardige goal bleek echter niet voldoende voor de zege, want Bolton haalde het verrassend met 1-2 en liet zo de laatste plaats in de Premier League over aan Blackburn Rovers. Everton blijft elfde.