Mike van der Hoorn, de 20-jarige centrale verdediger van Utrecht, is na afgelopen weekend plots tot ver over de Nederlandse grens bekend, maar trots is hij daar allicht niet op.

Van der Hoorn beleefde met Utrecht een rampzalige namiddag op het veld van AZ Alkmaar en was zelf auteur van een onverklaarbaar eigen doelpunt. Bekijk de beelden en oordeel zelf:

Uiteindelijk ging Utrecht met negen man de boot in met 6-0. Een van de twee rode kaarten was voor Jan Wuytens. Onze landgenoot mocht al in de 34e minuut gaan douchen na twee gele kaarten.

Mike van der Hoorn, de 20-jarige centrale verdediger van Utrecht, is na afgelopen weekend plots tot ver over de Nederlandse grens bekend, maar trots is hij daar allicht niet op. Van der Hoorn beleefde met Utrecht een rampzalige namiddag op het veld van AZ Alkmaar en was zelf auteur van een onverklaarbaar eigen doelpunt. Bekijk de beelden en oordeel zelf: Uiteindelijk ging Utrecht met negen man de boot in met 6-0. Een van de twee rode kaarten was voor Jan Wuytens. Onze landgenoot mocht al in de 34e minuut gaan douchen na twee gele kaarten.