Al vroeg in de competitiewedstrijd bij Napoli bracht Klose zijn team op voorsprong. Enkele spelers van de thuisploeg hadden echter gezien dat de Duitser het doelpunt met zijn hand had gemaakt en protesteerden onmiddellijk bij de scheidsrechter. Klose gaf daarop zelf toe dat hij had gescoord zoals Maradona dat ooit deed 'met de hand van God' en de ref keurde het doelpunt af.

Eerlijk duurt het langst, maar niet voor Klose: na het afgekeurde doelpunt ontbond Edinson Cavani zijn duivels en bezorgde met een hattrick Napoli een 3-0 zege. De ex-club van Maradona schaarde zich zo naast Juventus aan de top de Serie A. (KVDA)

De hand van Klose:

Al vroeg in de competitiewedstrijd bij Napoli bracht Klose zijn team op voorsprong. Enkele spelers van de thuisploeg hadden echter gezien dat de Duitser het doelpunt met zijn hand had gemaakt en protesteerden onmiddellijk bij de scheidsrechter. Klose gaf daarop zelf toe dat hij had gescoord zoals Maradona dat ooit deed 'met de hand van God' en de ref keurde het doelpunt af. Eerlijk duurt het langst, maar niet voor Klose: na het afgekeurde doelpunt ontbond Edinson Cavani zijn duivels en bezorgde met een hattrick Napoli een 3-0 zege. De ex-club van Maradona schaarde zich zo naast Juventus aan de top de Serie A. (KVDA) De hand van Klose: